Camping Booking System

Mød fremtidens Camping System !
Helt nyt udviklet system til styring
af pladser, bookinger, adgangs-
kontrol og meget mere.
Cloud baseret, så du kan tage
systemet med under armen.

Se mere om Camping Systemet

Skift til fremtidens Camping System, og oplev fordelene…

NYT REVOLUTIONERENDE BOOKING SYSTEM TIL CAMPING PLADSER

Flere års samarbejde med campingpladser rundt om i landet, har gjort at vi nu kan præsentere et helt nyt cloud baseret camping system, som er baseret på nyeste web teknologier.
Du skal ikke længere ha servere eller andet udstyr stående, for at kunne drive en top moderne campingplads, med online booking, adgangskontrol osv.
Nu er det hele virtualiseret, og det eneste det kræver er en enhed med internet adgang. Du kan tilgå systemet fra computere, tablets og smartphones.

Vi har gjort ekstra meget ud af brugervenligheden, så det for dig som pladsejer, er så nemt og overskueligt som overhovedet muligt. Du kan hurtigt lære nye medarbejdere op i booking systemet, og du vil opleve mange funktioner og features som gør hverdagen lettere for dig som campingplads ejer.
Camping systemet er stadig under udvikling, og vi bliver nok aldrig færdige, da vi hele tiden udvikler og optimere arbejdsgangene.

Du kan læse meget mere om vores booking system til campingpladser ved at klikke på linket herunder.

 

Læs mere om vores Booking system
til Camping pladser !

PERSONLIG WIFI INTEGRATION EFTER JERES ØNSKER

Som modul til Camping Systemet, har vi udviklet et Wifi system, som har fuldt integreret med bookingerne i systemet. Du kan her udstede koder hvor du selv definere hastighed, pris samt tidsstyring. Alt dette sker med et par enkelte klik og dine kunder kan nyde et stabilt og funktionelt netværk, hvor der er plads alle pladsens gæster.
Vi har mange års erfaring i opsætning og implementering af Wifi til campingpladser, og har lavet alt fra små til store installationer. Vi udarbejder en plan i samarbejde med dig som kunde, og vurdere i hvilket omfang dækning skal garanteres, set i forhold til budgettet. Løsningerne er individuelle og kan skrues sammen på mange måder. Der er ligeledes mulighed for integration af betalingsløsninger som paypal og kreditkort, hvis man ønsker at tilbyde Wifi til sommerhuse eller lign.

HVAD KAN SYSTEMET ?

Camping systemet er gennemtænkt fra ende til anden, og vi er slet ikke færdige med at udvikle…!
Vores vision er at vi skal ha branchens bedste system, som lever op til alle de krav som top moderne campingpladser kræver. Derfor er vi hele tiden igang med at udvikle nye funktioner og features, og det er selvfølgelig med Jer som brugere, at vi sammen kan skabe det perfekte værktøj for receptionerne på pladserne.

  • Overskueligt overblik over alle pladser, hytter osv.
  • Let booking af plads eller hytte, samt flytning/annulering af allerede eksisterende booking.
  • POS System til kiosksalg.
  • Wifi integration, med registrering af tid, pris og hastighed.
  • Adgangskontrol af bom, toilet, bad, køkken og andre rum.