HOSTED EXCHANGE

Med Hosted Exchange har du adgang til dine e-mails
og kalender overalt, døgnet rundt..

Priser fra Kr. 65,-

Bestil Hosted Exchange

Hosted Exchange er en uundværlig mailløsning hvis du benytter dig af programmer som Outlook eller Entourage.

HOSTED EXCHANGE – DET UUNDVÆRLIGE VÆRKTØJ

Med Hosted Exchange fra Microsoft, får du en samlet løsning, der styrer alle dine kontakter, e-mails og kalenderfunktioner. Uanset om du er i nærheden af din arbejdscomputer, hjemmecomputer, laptop eller mobiltelefon, vil dine e-mails, møder, kontaktinfo og aftaler være 100 % opdateret.

De færreste medarbejdere tilbringer hele arbejdsdagen ved skrivebordet. Det betyder, at det kan være et fuldtidsarbejde i sig selv at synkronisere indhold i kalenderen på din pc, pda eller mobiltelefon, holde adressekartoteket opdateret på alle platforme, lave kopier af alle vigtige e-mails, give kollegerne besked om, hvilke aftaler man har – og så er der alligevel altid noget, man glemmer…

HOSTED EXCHANGE FORDELE

  • Mulighed for deling af kalender samt e-mail
  • Adgang via. mobilenheder som f.eks. PDA, tablet eller mobiltelefon
  • Webmail adgang med næsten samme muligheder som Outlook og Entourage
  • Ingen server i huset, og dermed ingen etablerings- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Virus og spamfilter på ind- og udgående e-mails
  • Krypteret 128-bit adgang uanset hvilken tilgang der benyttes
  • Altid backup af de seneste 7 dage

DET BEDSTE INDEN FOR MAILHOTELLER

Ligesom et Mailhotel, giver Hosted Exchange dig et ubegrænset antal e-mail adresser, så du kan oprette en e-mailadresse til hver medarbejder, en til hver afdeling i virksomheden osv. Der medfølger ligeledes virusscan, spamfilter, gratis support og meget mere.

En Hosted Exchange løsning fungerer derudover som en udvidet privatsekretær, der sørger for opdatering, synkronisering og deling af data, så virksomhedens medarbejdere kan nøjes med at fokusere på deres arbejdsopgaver. Der bliver dagligt tage backup, så der aldrig opstår bøvl i forhold til at miste e-mails, kontaktinformation og lignende.

HVORDAN FUNGERER EXCHANGE?

Microsoft Exchange er så simpelt, at du blot skal oprette en kontakt på din telefon, hvorefter du har den på din computer – og omvendt. Hvis du anskaffer en ny computer eller telefon, skal du blot installere Outlook, hvorefter du vil have adgang til dine e-mails. Hvis du er på farten, kan du straks læse dine e-mails. Du har desuden mulighed for at dele kalender med dine kolleger, og så bliver det nemmere at holde styr på hvor virksomhedens ressourcer befinder sig.

Hvis du har spørgsmål til de enkelte punkter, eller stadig er usikker på om Hosted Exchange er noget for dig, kan du altid tage fat i vores salgsafdeling på tlf: 70 23 30 05 eller support@gohosting.dk


Funktioner
Mailbox størrelser:
2/5/10/25/50/100 GB
Spam & Virus filter
Ubegrænset email alias
Exchange ActiveSync
Daglig backup
Outlook Web Access
Webmail (OWA)
Licens til Outlook
K
alender + deling
Opgaver
Offentlige mapper
Integration med 3.part
Fri support

Tekniske Data
Exchange 2013
Cluster med failover
Redundant MBX & CAS
IBM TSM Backup
Loadbalancing
Dansk datacenter

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !