Cloud Hosting

Flyt din IT installation ud i skyen,
og få en fast månedlig pris.
Skalerbar løsning, som vokser i takt
med din virksomhed.
Ingen uventede omkostninger,
og telefonisk support.

Priser fra Kr. 1.075,-

Bestil tilbud på Cloud Hosting

Skræddersyet hosting løsning til din forretning og dine behov…

SKALERBAR LØSNING SOM VOKSER I TAKT MED DIN FORRETNING

Er du træt af at vedligeholde Jeres IT-installation, eller er anskaffelse og afskrivninger blevet for stor en post i budgettet ? Så kan IT Hosting måske være løsningen !
Vores løsninger er skræddersyet ud fra din virksomheds ønsker og krav til funktionalitet og hastighed, og sikre dig en fast månedlig pris.
Vi står for at holde systemerne opdaterede og sikre, og du kan dermed frigøre ressourcer til andre opgaver i virksomheden.

Hos os får du tildelt dit eget virtuelle netværk, hvor dine servere og data bliver placeret med egen fast IP adresse.
Alle servere og storage kører på nyeste Dell udstyr, og er placeret i et dansk certificeret og godkendt datacenter for optimal performance og driftssikkerhed.
Vores løsninger er virtualiseret, og baseret på VMWare hvor vi hurtigt og nemt kan justere ressourcerne i forhold til Jeres behov.

FIRMAHOSTING – LET OG ENKELT

Når du vælger at outsource din IT drift til os, sker dette uden den store indflydelse på Jeres normale drift.
Sammen planlægger vi flytningen, så den genere Jer mindste muligt i det daglige, og I vil kunne genbruge Jeres gamle computere og printere, ganske som I har været vant til.
Med en Cloud løsning vil I nu være i stand til at arbejde hvor som helst, og behøver ikke længere være bundet af virksomhedens netværk og servere. I kan nu tage Jeres IT løsning med under armen.

GO SUPPORT – DØGNET RUNDT

Med telefonisk support vil du hurtigt og nemt være i stand til at få hjælp til problemer, og hvis det kræves, også udenfor normale åbningstider. Vi tilpasser din serviceaftale efter Jeres behov.

Lad os komme forbi til en uforpligtende snak omkring Jeres IT, og sammen finde en passende løsning.

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !