Hosted SpamFilter

Er du træt af spam og virus i din indbakke ?
Så få et spamfilter koblet på din mail løsning
og slip for spam, virus og phishing mails.
Ingen besværlig opsætning,
lad os om det !

Priser fra Kr. 49,-

Bestil Hosted SpamFilter

Få markedets bedste spam og virus filtrering til din mailløsning…

OP TIL 200 MAILADRESSER ER BESKYTTET PR DOMÆNE

Er du godt træt af at din mailboks oversvømmes med reklamer, spam, virus og phishing emails ? Så vil du blive glad for vores hosted spamfilter som opfanger størstedelen af alle disse mails uden ekstra konfiguration. Systemet behøver ingen installation eller software, men er rent cloud baseret, og fungere ved at sortere uønskede emails fra inden de overhovedet når din server eller indbakke.

Moderne virksomheder sætter større og større krav til IT sikkerheden, i takt med at truslerne fra internettet stiger. Virus og phishing emails er eksploderet kraftigt de senere år, og der opleves desværre tit at en virksomhed bliver angrebet af email vira og andet malware, som kan ha ødelæggende eller økonomiske konsekvenser. Derfor er et spamfilter et “must have” for virksomheder med blandt andet egen mailserver.

WHITELIST & BLACKLIST PR BRUGER ELLER DOMÆNE

Vores hosted spamfilter løsning tillader individuelle konfigurationer for ekstra flexibilitet, og der kan både benyttes whitelit og blacklist pr. bruger eller pr. domæne.
Dette sikre dig at ingen vigtige emails ender i spamfilteret, og at uønskede afsendere ikke kommer til din mailboks.

BESKYTTET INDENFOR 24 TIMER 

Lad os sætte spamfilteret op for Jer uden at I bemærker det, og vær beskyttet indenfor 24 timer. Så behøver ikke tænke på email sikkerhed mere, da vi løbende sikre at spamfilteret følger med udviklingen på internettet.


Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !