IT Outsourcing

Hvis du overvejer om IT Outsourcing er
det rigtige for din virksomhed, så
lad os hjælpe dig med at se på
fordele/ulemper og træffe din rigtige
beslutning for din virksomhed.

Hør mere om IT Outsourcing

IT Outsourcing til din forretning og virksomhed

Overlad trygt din IT installation til os, så du kan fokusere på det du er god til, og slip for den daglige vedligeholdelse samt opdateringer. Vi har mange glade kunder som allerede har valgt IT Outsourcing, og vi kan helt sikkert også hjælpe Jer med en stabil og driftsikker løsning…

IT Outsourcing vinder stadig mere og mere frem i danske virksomheder, da fordelene er til at tage og føle på.
Når man har valgt IT Hosting, vil man hurtigt kunne se en positiv effekt, både på effektiviteten, men også på bundlinen.

SKALERBAR LØSNING SOM VOKSER I TAKT MED DIN FORRETNING

Er du træt af at vedligeholde Jeres IT-installation, eller er anskaffelse og afskrivninger blevet for stor en post i budgettet ? Så kan IT Outsourcing måske være løsningen !
Vores løsninger er skræddersyet ud fra din virksomheds ønsker og krav til funktionalitet og hastighed, og sikre dig en fast månedlig pris.
Vi står for at holde systemerne opdaterede og sikre, og du kan dermed frigøre ressourcer til andre opgaver i virksomheden.

Hos os får du tildelt dit eget virtuelle netværk, hvor dine servere og data bliver placeret med egen fast IP adresse.
Alle servere og storage kører på nyeste Dell udstyr, og er placeret i et dansk certificeret og godkendt datacenter for optimal performance og driftssikkerhed.
Vores løsninger er virtualiseret, og baseret på VMWare hvor vi hurtigt og nemt kan justere ressourcerne i forhold til Jeres behov.

Frygt ikke, vi har backup…!

Langt de fleste af vores løsninger er redundante, så hvis 1 server fejler, er der en anden som kan tage over. På denne måde sikre vi os bedst mod uforudsette problemer og nedetid.

Når I vælger at outsource Jeres IT løsning til os, har vi selvfølgelig også backup af alle Jeres data, og vi vil hurtigt kunne genskabe servere, data og emails som fx. ved en fejl er blevet slettet, eller på anden måde utilgængelige.
Ønsker I ekstra sikkerhed, kan vi sammen med Jer sammensætte en ekstraordinær backup strategi, som sikre Jeres løsning yderlig mod nedbrud.

Tag kontoret med på farten…

Ved at vælge it outsourcing og en hosted IT platform, kan I nu tage kontoret med under armen, og arbejde hvor som helst. I er ikke længere bundet til at tage ind på arbejdspladsen, men kan tilgå alle Jeres data og programmer, så længe der er adgang til internettet. Vi kan I samråd med Jer implementere flere forskellige sikkerhedslag, som sikre ingen andre end Jer kan få adgang til Jeres systemer.
Giver medarbejderne mulighed for at kunne arbejde hjemmefra, eller at sælgere kan koble op ude i marken, uden at forstyrre dem hjemme på kontoret.

FIRMA HOSTING – LET OG ENKELT

Vi har bygget hele vores it outsourcing platform op omkring vores koncept “Firmahosting”, som kan strikkes sammen lige efter Jeres ønsker og behov.

Hvis der skal være fokus på økonomi, kan dele af Jeres løsning baseres på shared servere, hvor I deler ressourcer med andre kunder, men dog alligevel adskilt, så I ikke har adgang til deres data, og de ikke har til Jeres. Ønsker man derimod helt eget setup og AD, så får man tildelt sit helt eget netværk med egne servere og ressourcer.

Når du vælger at outsource din IT drift til os, sker dette uden den store indflydelse på Jeres normale drift.
Sammen planlægger vi flytningen, så den genere Jer mindste muligt i det daglige, og I vil kunne genbruge Jeres gamle computere og printere, ganske som I har været vant til.
Vi sørger for at være med hele vejen, og I får tildelt en fast kontakt person, som vil være ansvarlig for flytningen og den efterfølgende drift. Vi sørger for at alle Jeres medarbejdere er klædt godt på til at kunne starte den nye hverdag med en hosted IT platform i skyen.

GO SUPPORT – DØGNET RUNDT

Vi er der når I har brug for det !
Med telefonisk support døgnet rundt, vil du hurtigt og nemt være i stand til at få hjælp til problemer, også udenfor normale åbningstider.
Vi tilpasser din serviceaftale, så den lever op til Jeres behov.

Har I overvejet IT Outsourcing / Hosting, men føler Jer ikke helt sikre på om det er den rigtige løsning for Jer, så lad os komme forbi til en uforpligtende snak omkring Jeres IT.

Sammen kigger vi på fordele og ulemper for netop Jeres virksomhed, og kigger på en passende løsning tilpasset Jeres behov.
Det er helt gratis…. eneste du skal gøre, er at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe Jer videre med en ny IT løsning.

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !