Hvem er Gohosting ?

Gohosting er et full service IT hus,
som sætter kunden i centrum, med
personlig service og support.

Vi kan sikkert også hjælpe
dig og din virksomhed !

Kontakt os idag !

En troværdig samarbejdspartner, der gør lidt ekstra…

KERNEOMRÅDET ER HOSTING

Gohosting er et moderne IT hus der sætter kunden i centrum. Vi servicere og rådgiver virksomheder i hele landet ud fra vores kontorer i henholdsvis Kolding og Haderselv.
Vi er en lille virksomhed, hvor personlig service og kontakt er nøgleord.
Til sammen har vi mere end 30 års erfaring i branchen, og har valgt at følge den teknologiske udvikling og basere forretningen på hosting og IT outsourcing som vores kerneområder.
Med tidens teknologi er det ikke længere rentabelt for de fleste virksomheder at have IT inhouse som førhen, det er nu langt billigere at virtuallisere sin IT platform og kende sine faste omkostninger i takt med virksomheden vokser.
Vi har gennem de sidste 10 år været den fortrukne hosting partner for virksomheder inden for mange forskellige brancher, og vi har hver gang løst og leveret et system som leverede op til kundens krav og forventninger.

Vi er et team af dedikerede mennesker der brænder for IT, og hele tiden er up-to-date via kurser, uddannelse og certificeringer. Vi er sikre på at vi også kan hjælpe netop din virksomhed.

LEVERANDØR TIL CAMPING BRANCHEN

Igennem de sidste par år har vi udviklet software og IT løsninger til Camping branchen, og har idag et stort netværk af kunder og underleverandører som gør at vi kan tilbyde fremtidssikrede produkter målrettet campingpladser. Vores vision er at være total leverandør af IT ydelser til camping branchen, og samarbejder derfor med flere pladser rundt om i landet, for hele tiden at kunne tilbyde ydelser og systemer, som lever op til branchens krav og behov.

GODKENDT OG CERTIFICERET DATACENTER

Hos Gohosting har vi valgt at nedlægge vores eget datacenter, og benytter idag en ekstern partners datacenter. Vores hostingpartner driver et top moderne datacenter, og overholder alle krav og specifikationer, og er certificeret af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark.
BFIH’s formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hosting, samt at skabe gennemsigtighed i forhold til indhold af kvalitet og sikkerhed i IT-hosting.
Vælg derfor kun en samarbejdspartner som os, hvor du er sikret et kvalitets produkt, og hvor du kan sove trygt om natten, vel vidende at dine data er i trygge hænder.

UBNT_Alternate_Logo_RGB

 

uewa-multicolor

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !