PRESTASHOP WEBHOTEL & HOSTING I SÆRKLASSE

DET ABSOLUT BEDSTE WEBHOTEL FOR DIN PRESTASHOP

Er du seriøs omkring din Prestashop webshop , så er du heller ikke helt ligeglad med din hosting og webhotel. Vi har skræddersyede webservere til netop Prestashop hosting, som sikre dig og din webshop en oppetid på 99,9% og den bedste performance med gratis telefon support.
Vi har gennem mange år arbejdet professionelt med Prestashop, og har opbygget en del erfaringer med hvilke indstillinger og muligheder der er for optimering af performance for netop Prestashop systemet, som bliver mere og mere udbredt blandt webshop ejere.
Vores servere, som alle er placeret i dansk datacenter, er optimeret på alle leder og kanter til netop Prestashop.
Vælger man vores Prestashop Webhotel kan man være sikret en stabil drift med overvågning på alle ressourcer. Man giver derved sin webshop de bedste betingelser for at servicere ens kunder bedst muligt.

Vores servere kører alle CloudLinux 64-bit, som I vores optik er den bedste løsning, idet systemet automatisk inddeler alle webhoteller i deres egen lille “container”. Det gør at naboens webshop ikke kan stjæle ressourcer fra din shop, som det er tilfældet hos langt de fleste andre shared webhoteller man finde til billige penge.
Ligeledes begrænser vi antallet af webhoteller på vores Prestashop servere, så der er rigeligt med ressourcer til alle kunder. Det er netop dette der adskiller os fra de andre… selvfølgelig sammen med vores gratis telefon support !

PRESTASHOP HOSTING

Tag fat i os for en uforpligtende snak omkring hosting af din Prestashop. Vi sidder klar ved telefonen og kan rådgive dig bedre her end via email.
Vores webudviklere har mange års erfaring med Prestashop og modulerne, og kan derfor også hjælpe med specielle tilretninger, integrationer eller udvidelser. Vi ønsker at være din total leverandør når det handler om Prestashop.

KAN JEG FLYTTE MIN WEBSHOP TIL JER ?

Du kan til enhver tid flytte din webshop til os.
Dette hjælper vi dig gerne med, og skal nok stå for alt det tekniske så snart vi har klargjort til Prestashop Webhotel.
Vi laver en aftale for selve flytningen, og så flytter vi hele din Prestashop installation hen over natten, så det giver mindst muligt gener for dine kunder.
Du kan være helt tryg ved denne flytning. Vi har gjort det massevis af gange, og er en temmelig let opgave som stort set altid forløber uden problemer.
Se hastigheden ved at besøge fx. bnfarver.dk eller profillageret.dk

 

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !