Service & Support

Vi yder service og support til eksisterende
og nye kunder overalt i landet.
Vi kommer på besøg hos Jer eller
klare de små opgaver over telefonen
eller internettet.

Har du brug for support ?

Ønsker du personlig og kompetent IT Service ? Vi er klar til at hjælpe…

IT SUPPORT, MED BASE I KOLDING OG HADERSLEV

Gohosting har gennem flere år været den fortrukne IT partner for virksomheder i Kolding og Haderslev. Vi har mange års erfaring på flere områder og kalder os selv for et Full Service IT Hus, da vi som regel varetager hele IT platformen for langt de fleste af vores kunder.

Vi er ikke kun en Hosting udbyder, men lige så meget din lokale IT ekspert !
Dagligt har vi opgaver med lokale computere, netværk, internet, router, firewalls osv, så vi kommer vidt omkring. Det gør også vi har en stor erfaring, der gør os i stand til at komme ind fra sidelinien og hurtigt sætte os ind i nye kunders systemer og netværk.

Da vi har base i både Kolding og Haderslev kan vi hurtigt være onsite hos vores kunder i tilfælde af nedbryd i IT systemer eller netværk. Vi prioriterer vores kunder med serviceaftaler, men har vi mulighed for det, så rykker vi ud med det samme… Også til helt nye kunder !

VI KAN SIKKERT OGSÅ HJÆLPE JER

Har du idag et samarbejde med en anden IT leverandør, men ikke er helt tilfreds med samarbejdet, så vil vi meget gerne komme forbi til et uforpligtende møde, hvor vi har mulighed for at præsentere os selv, og sammen med Jer tag et kig på Jeres IT løsning. Ud fra dette kan vi komme med et bud på forbedringer og nye løsninger, og evt starte et samarbejde omkring din virksomheds IT.

Vi lover ikke noget, vi ikke kan holde… Dette gør os også til en af de mest troværdige IT partnere i lokalområdet. Vi sigter efter et langvarigt samarbejde med vores kunder, og tilbyder kun produkter og services vi kan stå inde for.

Har I brug for referencer fra vores andre kunder, så kontakt os allerede idag, og hør hvad andre virksomheder i Kolding og Haderselv mener om vores IT service.


Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om vores service, klik her !