IT Service i Kolding til små og mellemstore virksomheder.

Gohosting yder professionel IT service til virksomheder i Kolding kommune og opland. Vi er et IT hus med fokus på hosting og IT outsourcing for lokale kunder i og omkring Kolding.
Vi er et team bestående af 6 top motiverede IT folk, som alle gør en ekstra indsats for at leverer et godt produkt, men også en god og faglig service.
Ud fra vores kontor i Kolding, yder vi IT Support og IT Service til virksomheder i Kolding kommune. Vi har også mulighed for at servicere andre byer, i form af kundebesøg eller via remote support.
Kolding er en by i udvikling, og der kommer hele tiden nye virksomheder til… Vi vil gerne være med til at bære disse virksomheders visioner og produkter frem, og kan derfor være med til at etablere en solid IT platform for disse virksomheder i Kolding Kommune. Det er utrolig vigtigt man har en god og faglig dygtig IT partner, og da vi er bosiddende i Kolding, kan vi hurtigt rykke ud, hvis der skulle opstå forskellige IT mæssige problemer, der kræver hurtig onsite fejlsøgning.

Så har du brug for en IT partner i Kolding, der sætter personlig service og faglig stolthed øverst på dagsorden, så tag kontakt til os, for en dialog omkring Jeres behov for IT Service og IT support i Kolding. Vi sidder klar ved telefonen og vil gerne komme forbi til en uforpligtende snak omkring Jeres tanker og ønsker til fremtidens IT platform.