Trådløs Net / Wifi

Har du problemer med dit trådløse netværk ?
Skal du bruge en ny wifi installation, som kan
klare nutidens krav til streaming, kompatibilitet
og ydelse ?
Vi benytter state-of-the-art enterprise løsninger fra
Ubiquiti og er certificerede.
Vi leverer Wifi der virker !

Få et tilbud på Wifi

Certificeret Ubiquiti Enterprise Wireless Administrator…

CONTROLLER BASERET WIFI

Trådløst netværk er næsten uundværligt nu om dage, og udviklingen på området går rigtig hurtigt.
Hos Gohosting benytter vi os af kvalitets produkter fra amerikanske Ubiquiti, som leverer en fantastisk ydelse til fornuftig pris. Produkterne overholder alle gældende EU regler og er CE mærkede.
Der er mange faktorer som spiller ind på et stabilt og godt wifi netværk, og derfor er det heller ikke bare plug and play som så mange forbruger enheder kommer med.
Wifi er meget følsomt overfor forstyrrelser, og i tættere beboelses områder kan det være svært at få ordentlig signal pga for mange netværk i nærheden.
Idag benytter vi os af 2 forskellige frekevenser, 2,4ghz og 5ghz, hvor førstnævnte er ved at være overbelastet af andet udstyr som også benytter sig af denne frekvens.
Vi leverer udstyr der kan håndtere alle kendte standarder, og som alt sammen bliver konfigureret og vedligeholdt via vores Cloud controller.

SITE SURVEY OG DÆKNING

Når vi får til opgave at implementere et nyt trådløst netværk, er det første vi gør at lave en off-site site survey. Det vil sige vi undersøge området/bygningen, og laver en forhånds kalkulation på hvor mange access points som vi mener skal til for at leverer et stærkt og stabilt netværk. Hvis projektet kræver det, vil vi også komme og foretage et on-site survey, hvor vi med spectrum analyzer måler området/bygningen igennem. På den måde ved vi med sikkerhed om der er nogle faktorer vi skal tage hensyn til, når der skal vælges kanaler, frekvenser og udstyr.

FLEKSIBEL LOGIN PORTAL

Vi har udviklet vores eget loginportal til Wifi systemet, som kan bruges i forbindelse med gæstenetværk, hvor man får udleveret en engangskode, køber en adgangskode eller har integration til sociale medier for adgang til internettet. Mulighederne her er mange.
Der kan laves integration til PayPal eller kort betaling i forbindelse med koderne, og tidsstyringen af koderne kan defineres efter ønske.

 

UBNT_Alternate_Logo_RGB

 

uewa-multicolor

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !