Få en af vores teknikere som din egen IT-Chef…

SLIP FOR JOBSAMTALER, PENSION, SYGEDAGE OSV

Har du tilbagevendende IT opgaver og kunne godt bruge en fast mand til opgaverne ? Kan det ikke bære en ansat eller vil du ikke igennem en ansættelsesproces på et felt hvor du ikke føler dig godt rustet ? Så er vores koncept “Lej en IT-Chef” lige noget for dig…

Ud fra dine opgaver finder vi sammen en samarbejdsløsning der passer netop til dine IT behov. Vi sender vores bedst kvalificerede mand til opgaven, og det vil være samme medarbejder som kommer hver gang. Vedkommende vil være i din virksomhed de aftale timer, og du definere opgaverne.

Fordelene er at I som virksomhed kan leje en faglig kompetent medarbejder ind til netop det antal timer som I har behov for. I slipper for at skulle igennem en langsomlig ansættelsesprocess, og skal ikke tænke på hverken løn, pension, sygedage osv… Hvis opgaverne bortfalder står du ikke og skal afskedige en medarbejder, men kan hurtigt og nemt opsige aftalen.

DU VED ALTID HVORNÅR DIN IT-CHEF ER PÅ ARBEJDE

Når der er indgået en aftale, ved du altid hvornår du har en faglig og kompetent IT medarbejder på arbejde… Vedkommende møder op som en helt almindelig medarbejder til aftalte tid, og går igang med de opgaver som du nu måtte ha. På den måde kan du samle opgaver sammen, og du sparer samtidig en serviceaftale, eller dyre support sager.

Vi er yderst fleksible, og kan skrue en sådan aftale sammen på mange måder. Så lyder dette noget for Jer, så kontakt os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne.
Denne service tilbydes kunder omkring Kolding og Haderslev.