Driller din Storebuddy integration…? Lad os hjælpe…

Kan du ikke få din integration med Storebuddy til at virker ?

Gohosting har igået samarbejde med storebuddy.dk omkring fejlsøgning og tilretning af kunders Prestashop installationer, så vi sikre fuld integration mellem kundernes Prestashop installationer og Storebuddy systemet.
Vi har set mange fejl og kender de fleste problemer der kan opstå, og vil hurtigt, nemt og sikkert kunne få din shop integreret hvis du skulle ha problemer.

Der er fundet fejl i nogle Prestashop versioner, som gør at man skal ha lavet tilretninger i sin Prestashop installation. Disse programmere vi ind for dig, så du slipper for at skulle rode rundt i programmeringskode hvor du ikke føler sig på hjemmebane.

Priser for fejlretning og implementering

I samarbejde med Storebuddy.dk har vi aftalt en fast pris på opsætning af Prestashop og Storebuddy, som omfatter oprettelse af API keys, og sammenkobling mellem de 2 systemer, uden at rette i nogle filer. Prisen kræver at der ikke er nogle problemer med Prestashop installationen på forhånd.
Pris: 395,- + moms.

Skulle det vise sig at integrationen ikke virker, vil man kunne tilkøbe fejlretning på timepris.
Her undersøger vi hvad det er der går galt i integrationen, og implementere de nødvendige tilretninger i Prestashop installationen.
(Der kan forekomme tilretninger i core filer, men backup laves altid.)

Så har du fulgt opsætnings guiden, og stadig oplever problemer, så tag fat i os, og sammen kan vi hurtigt få rettet evt. problemer med din Prestashop.