Professionelle Web Hoteler, med ekstra ressourcer…

HOSTEDE I DANMARK PÅ EGNE SERVERE

Hos Gohosting tager vi webhosting seriøst !
Vores kunder gider ikke billige discount webhoteller, men ønsker et professionelt webhotel, hvor der er garanti for ressourcerne.
Derfor har vi optimeret hele vores hosting platform til at imødegå disse ønsker bedst muligt. Alle vores webservere i placeret i Danmark, på redundant 1gbit forbindelse til internettet.
Derved kan vi garantere de laveste svartider, og en oppetid på 99,9%.
Der tages dagligt backup af alle webservere, og derudover tilbyder vi en ekstra backup service som er 100% automatiseret og kontrolleret af dig på eksterne servere.
Så har du en seriøs og krævende hjemmeside eller Web Application så har vi webhotellet !

Vores servere kører med Plesk for at lette administrationen, og tilbyder derfor 1-Click installationer af de førende CMS systemer og andre kendte Web Apps.
På alle vores webhoteller er der fri trafik, efter det vi kalder fair use princippet.

PERSONLIG KUNDESERVICE

I modsætning til mange andre udbydere af webhoteller, har vi personlig kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen og kan hurtigt afhjælpe spørgsmål og eventuelle problemer.

KAN JEG FLYTTE MIN HJEMMESIDE TIL JER ?

Du kan til enhver tid flytte din hjemmeside over til os. Så snart vi har klargjort dit nye webhotel, kan vi hjælpe dig med selve flytningen af din hjemmeside. Dette sker som regel hen over en nat, så der vil være mindst mulige berørte af denne process. Dette hjælper vi selvfølgelig med uden ekstra beregning.


Tekniske Data

Linux Webservere
IIS Webservere

Lad os ringe dig op og fortælle meget mere om produktet, klik her !