IT Hosting vinder stadig mere og mere frem blandt små og mellemstore virksomheder i det danske erhvervsliv, og det er der en ganske enkel forklaring på.

Siden hosting kom på virksomhedernes dagsorden i 00’erne, er der sket en kolossal udvikling af ydeevne, skalerbarhed, stabilitet samt pris. Hosting blev mere og mere populær i takt med at internet linierne blev større, billigere og man nu også havde fri data på sine mobile enheder.
Det gjorde at behovet for cloud løsninger bare steg og steg, og alle havde pludselig behov for at være online, og have adgang til data konstant.

Mange tog allerede springet til hosting i den spæde start og brugte oceaner af penge på at omlægge sin IT infrastruktur til en hosted platform. For mange blev dette dog ikke den success de havde håbet på, og mange gange endte det med at blive en meget dyrere løsning end den de allerede havde inden eventyret med hosting.

Problemerne dengang var at hardware og software ikke var optimeret til denne slags løsninger, og internet linierne var simplethen for ustabile, og folk havde ikke failover, så når internettet forsvandt, sad man tilbage med x antal medarbejdere som ikke kunne lave noget.

Heldigvis er vi ovre den tid, og teknologi og udvikling har været med til at gøre hele hosting markedet mere interessant end nogensinde før. Nu er alle systemer optimeret imod cloud løsninger, og langt de fleste små og mellemstore virksomheder har skiftet over til hosting, eller har været omkring overvejelserne. Det er også et stort spring, fra at have alle sine data og programmer inhouse, og til pludselig at lægge det i hænderne på fremmede, og overlade driften til 3. part.

De nyeste beregninger viser, at der kan være betydelig besparelserne ved at vælge hosting for en lille eller mellemstor virksomhed. Hvor man med inhouse IT har en masse variable udgifter, har man med hosting 100% styr over sine udgifter i forbindelse med sit IT budget. IT budgettet i en moderne virksomhed er en stor post, og med en presset konkurrence er dette et fornuftigt sted at sætte ind med besparelser, fordi det netop ikke går ud over effektiviteten eller produktiviteten, men derimod kan besparelsen ved hosting have positiv effekt på virksomheden.

Hos Gohosting har vi tilsammen mere end 30 års erfaring med IT drift og hosting. Flere af os har siddet på den anden side af bordet og forhandlet hosting aftaler hjem, og været ansvarlige for den daglige drift i mindre og større virksomheder. Vi kender faldgrupperne og tankerne omkring hosting. Derfor har vi skruet et gennemskueligt koncept sammen, som vi kalder FIRMAHOSTING. Her er der 100% gennemskuelige priser, og kvaliteten er i top med dansk certificeret hosting center. Vi er ikke større end at vi alle knytter personlige bånd til vores kunder, og derved fungere som virksomhedens eksterne IT afdeling.

Gennem tiden har vi hjulpet rigtig mange virksomheder med at skifte til hosting, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed igang med hosting.
Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at høre mere om hvad hosting vil koste, så ring eller send os en mail, så tager vi et 100% uforpligtende møde, hvor vi drøfter mulighederne.

Her kan du læse mere om vores FIRMAHOSTING koncept, og omkring vores it outsourcing. Læs også om vores Cloud løsninger. Vi støtter også frivillige projekter som CleanOcean.dk