Prestashop 1.7.1

Prestashop systemet er et af verdens mest udbredte shop systemer, og der udvikles hele tiden, på at gøre det bedre.
Siden lanceringen af version 1.7 har der været delte meninger, og et af de mest udskældte områder, var kompatibiliteten med tidligere versioner.
Det var nemlig ikke muligt at opgradere fra tidligere version til denne nye 1.7.

Nu er version 1.7.1 netop blevet frigivet, og udviklerne har lyttet til brugerne. Sammen med denne version har de nemlig frigivet et opdateret 1-click update modul som gør det muligt at opgradere fra tidligere versioner til version 1.7 !
Man skal dog stadig være opmærksom på at tema og alle frontend moduler IKKE virker fra tidligere versioner !

Hos Gohosting har vi specialiseret os i Prestashop og betragter os selv som et Prestashop udviklingshus.
Vi har allerede nu hjulpet et par kunder med at opgradere manuelt til version 1.7, men med denne nye opdatering bliver det nemt at opdatere sin shop.
Vores anbefaling er dog stadig at man skal blive på version 1.6 lidt endnu, indtil de forskellige udviklere har fået opdateret deres moduler til at virke med 1.7 – fx, er der flere betalingsmoduler som ikke virker i 1.7 endnu, som fx. ePay.

Men står du overfor at starte en ny webshop med Prestashop, så vil vi klart anbefale at man starter ud med 1.7, da man så sparer sig selv en masse bøvl ved opdateringen senere.
Vi har arbejdet med den nye version, og der er flere nye smarte features, der gør systemet bedre end det gamle, så der er ingen grund til at starte ud på en gammel platform.

Vil du vide mere om Prestashop, og mulighederne med systemet, så skal du være mere end velkommen til at give os et ring, eller sende os en mail.

Ønsker du at starte en ny webshop, så til et kig på vores Prestashop tilbud.

Gohosting.dk